Årets Østjyde(r) 2012

16.12.2012  |  Af  Mathias Schwartz Kirkegaard

Jeg har lige set en præsentation af de nominerede til “Årets Østjyde 2012”. Når man ser præsentationerne af kandidaterne, så fristes man fristes til at tænke, at de lige så godt kunne kåre “Årets Østjyske Personalist 2012”. Og de måtte for min skyld, gerne give en præmie til hver af de nominerede.

Det er mennesker der engagerer sig i deres relationer i deres lokale nærmiljø, hvor de kæmper for værdighed for mennesker. Læs endelig præsentationerne på TV2 Østjyllands hjemmeside

Kender du den lokale ildsjæl?

Hvem bør kåres til ”Årets person” i dit lokalmiljø? Altså sådan helt lokalt? På din villavej, eksempelvis? Jeg ville nok indstille bestyrelsen i min boligforening her i Skejby, da de gang på gang arrangerer udflugter – på trods af at mange af dem bliver aflyst på grund af få tilmeldinger. Men ellers må jeg erkende, at jeg faktisk ikke ved hvem der er ”ildsjælene” på min vej.

Men de fortjener en nominering. Det gør de frivillige på non-profit caféen Fairbar nede i Aarhus og det gør besøgsvennerne i fængslerne og alle spejderlederne, og... utroligt mange flere. De gør, hvad de gør, fordi de slet ikke kan lade være.

Rundt omkring i foreningsmiljøet, i uorganiserede fællesskaber, på arbejdspladser og i familier er der folk der fortjener en nominering til ”Årets Personalist 2012”. Sig det til dem. Så bliver de glade.

 

Kolofon

Personalisme.dk     |     Copyright 2011     |     Siden er udviklet af Cura     |     Kontakt: cura@cura.dk