”Det fælles bedste” - 2. oplag i trykken

25.02.2013  |  Af  Filip Hove Kristensen

Nåede du at købe bogen "Det fælles bedste"? Anmelderne kalder den for "væsentlig, velskrevet, bevægende, berigende og en fornøjelse at læse". Nu kommer andet oplag.

Bogen "Det fælles bedste – Introduktion til personalismen", skrevet af Jonas Norgaard Mortensen og støttet af tænketanken Cura, er udsolgt. Derfor er et nyt oplag i trykken.

Køberne tog godt imod bogen, efter der har været gode anmeldelser og anbefalinger mellem venner.

Bogen udfolder begrebet personalisme, hvilket er menneskesynet, som store personligheder som Martin Luther King og Desmond Tutu brugte som drivkraft. Ifølge personalismen er mennesket relationelt, værdigt og engageret -  og der bliver sat ord på dette via filosofer som Martin Buber, Emmanuel Mounier og Nikolai Berdyaev.

Bogen bliver understøttet af portalen personalisme.dk, hvor skribenter skriver om, hvordan dette relationelle menneskesyn udfordrer vores måde at tænke på og inspirerer til at engagere os alle for "Det fælles bedste". 

Første oplag fra forlaget Boedal var på tusind eksemplarer, og her tre måneder efter udgivelsen er andet oplag nu sendt i trykken og kan snart forventes klar.

Køb bogen på forlaget Boedals hjemmeside.

Læs, se og hør meget mere om bogen
På personalisme.dk kan du læse bogomtaler og anmeldelser, læse og høre uddrag af bogen, lytte til radiointerview og se en video, hvor forfatteren fortæller om bogen. Klik her

 

Kolofon

Personalisme.dk     |     Copyright 2011     |     Siden er udviklet af Cura     |     Kontakt: cura@cura.dk