Nyhed: Gæstebloggere på Personalisme.dk

31.10.2013  |  Af  Mathias Schwartz Kirkegaard

Personalisme.dk byder velkommen til en stribe gæstebloggere her på portalen. Vi håber I bliver inspireret af dem, ligesom vi er blevet inspireret af dem.

Personalisme er et relationelt menneskesyn, og her på Personalisme.dk tænker vi, at en oplagt måde at styrke vores relationer er at invitere spændende mennesker til at blogge. Derfor vil vi, ud over indlæg fra de faste bloggere, publicere indlæg fra gæstebloggere. Det er gæstebloggere der inspirerer os, og som vi håber vil inspirere jer - og som måske også bliver inspireret af os?

Hvem inviterer vi til at gæsteblogge?

Vi inviterer personer der på én eller anden måde har et interessant perspektiv på, hvordan os mennesker er relationelle, uvurderlige, værdige og engagerede. Nogle af disse vil måske være filosoffer, sociologer eller andre personer fra universitetsmiljøerne. Andre vil være engagerede i civilsamfundet eller erhvervslivet. Nogle vil være praktikere såsom pædagoger eller lærere. Andre igen vil blot protestere mod den tingsliggørelse mennesker oplever.

Første gæsteblog er fra USA

Den første gæsteblog vil blive lagt på nettet i løbet af fredag den 1. november 2013. Den er skrevet af Zeynep Tufekci, der er Lektor ved University of North Carolina. Den handler om de ind- og ud-grupper som vi mennesker danner, og hvordan internettet kan bidrage til at nedbryde de grænser.

Der er flere gæsteblogs på vej, og den næste gæsteblog kommer fra Danmark. Det er det eneste der kan loves indtil videre. Vi håber I tager godt imod konceptet.

Alle gæsteblogs vil være klart markeret som sådan. 

 

Kolofon

Personalisme.dk     |     Copyright 2011     |     Siden er udviklet af Cura     |     Kontakt: cura@cura.dk