Kronik i Information: Stressede børnefamilier har brug for en livsfasepolitik

12.05.2014  |  Af  Mathias Schwartz Kirkegaard

Karen Lumholt, direktør i Cura, har fået optaget en kronik i Information.

På avisernes debatsider gør bølgerne højt omkring spørgsmålet om, hvordan børnefamiliers vilkår kan forbedres. I den forbindelse sætter Karen Lumholt, direktør i den netværksbaserede tænketankt Cura, i en kronik i Information fokus på hvordan arbejdsmarkedet er indrettet: "Det er på tide, at vi indretter arbejdsmarkedet efter familierne, som de ser ud – og ikke omvendt", skriver Karen Lumholt.

Tænketanken Cura står bag Personalisme.dk, og ud fra et personalistisk perspektiv, er relationer mellem mennesker afgørende for den personlige udvikling. Dette er ikke mindst gældende for børnene:"Forældrene ønsker ligesom børnene at få det fælles liv til at fungere bedre. Mere tid, hvor familien bare er sammen. De ved udmærket godt, at barnets personlighed og psykiske robusthed dannes i familien. Derfor har mange kronisk dårlig samvittighed. De ved bare ikke, hvad de skal gøre ved det."

I kronikken sætter Karen Lumholt fokus på, hvordan andre kan løfte, så forældre med børn kan få mere overskud. Læs hele kronikken på Information's hjemmeside.

 

 

Kolofon

Personalisme.dk     |     Copyright 2011     |     Siden er udviklet af Cura     |     Kontakt: cura@cura.dk