Vær med: Informationer og invitationer

03.07.2014  |  Af  Mathias Schwartz Kirkegaard

Vi vil meget gerne kunne få fat i dig! Registrer dig i netværkets kontaktkartotek, hvorved du får Curas nyhedsbrev og invitationer til arrangementer - og følg os på Facebook.

Det er en fantastisk tid for vores netværksbaserede tænketank Cura. Vi er i radioen, tv'et, på internettet og får kronikker i avisen, hvor vi får lov at bidrage til debatten. I de sidste par måneder har det særligt været med vores bud på, hvordan vi indretter arbejdsmarkedet efter familier - og ikke omvendt.

Vi vil gerne have, at I alle sammen møder op til Cura Sommermøde 2014 lørdag den 30. august: http://www.cura.dk/nyheder/cura-sommermoede-14-i-vartov-hvordan-skaber-vi-en-ny-politisk-kultur/

Men vi vil gerne endnu bredere ud. Når I trykker 'synes godt om' eller kommenterer på opslag fra Cura på de sociale medier, skaber det den "viralitet", der gør, at flere og flere opdager Cura og bliver opmærksomme på, at mennesker er værdige, relationelle og engagerede. 

Vi vil meget gerne have, at du derfor gør fire ting:

1) Registrer dig i netværkets kontaktkartotek, hvorved du også får Curas nyhedsbrev og invitationer til arrangementer: http://www.cura.dk/vaer-med/

2) Følg Personalisme.dk på Facebook: https://www.facebook.com/personalisme.dk

3) Følg Cura via Facebooksiden: https://www.facebook.com/viercura

4) Bidrag til debatten og anbefal os til venner og bekendte - i den grad du har lyst og tid. Jo flere der bidrager, des flere kan vi nå ud til.

Vi ses på Cura Sommermøde 2014!

 

Kolofon

Personalisme.dk     |     Copyright 2011     |     Siden er udviklet af Cura     |     Kontakt: cura@cura.dk