Bloggere på personalisme.dk

 

Tony Bech
Tony Bech er 30 år, Cand.scient.pol., bosat i København og arbejder som specialkonsulent på Københavns Rådhus. Gift med Trine, og sammen har de to børn.

 

 


Anne Bjerregaard Bang
Anne Bjerregaard Bang er 25 år gammel og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun arbejder med kommunikation i Kristelig Fagbevægelse og bor i Vejle med sin mand Silas, der også er journalist.

 

 


Bjarke Friis
32 år, gift med Helene og far til to børn, bosiddende i Esbjerg. Uddannet cand.mag. i historie fra Aarhus Universitet. Arbejder som informations- og landssekretær i KFUMs Soldatermission.

 

 

 

 

Bruno Langdahl
32 år, cand.mag. i samfundsfag og religion fra Aarhus Universitet.
Gift og bosiddende i Horsens. Konsulent - arbejder med det kommunale og tværsektorielle sundhedsområde for kommunerne i Region Syddanmark.

 

 

 

 

Mikele Schultz-Knudsen
25 år, bosiddende i Solrød Strand med sin kone Janet. Arbejder som advokatfuldmægtig med fokus på proces og international ret. Dialog er et nøgleord i hans liv. Har i mange år været Dialogambassadør i et projekt under Dansk Ungdoms Fællesråd, hvor han arbejder med dialog mellem Danmark og Mellemøsten gennem workshops, træningsseminarer mm. Bruger også dialogen i sit privatliv, hvor han har familiemedlemmer fra flere forskellige religioner, mange forskellige kulturer og bosat i flere lande.

 

Filip Hove Kristensen

30 år, bosat i Aarhus og studere Kristendom, Kultur og Kommunikation.

Formand for den idépolitiske tænketanke Cura og medlem af forretningsudvalget i Den Danske Europabevægelse.  Har i 2012 bl.a. arbejdet med åndsfrihed (www.åndsfrihed.dk) Er en del af den lille konsulentvirksomhed Kirk og Hove, som tager sit udgangspunkt i en personalistisk tilgang. Desuden medlem af distriktsbestyrelse for KFUM og KFUK i Aarhus.

 

Isabella Arendt Laursen

19 år og bosat i Pjedsted ved Vejle. Hun blev færdig som student i sommers. 

Jens Christian Kirk

29 år. Gift med Mette og far til to børn. Er Cand. Teol. Fra Aarhus Universitet, Generalsekretær i Økumenisk Ungdom, medstifter af konsulentfirmaet Kirk og Hove samt bestyrelsesmedlem i tænketanken Cura.

Den samfundsmæssige interesse går primært i retning af den internationale scene og teologisk retter interessen sig mod det antropologiske og politiske i teologien.

Jonas Norgaard Mortensen

Jonas har i mange år været engageret i krydsfeltet mellem værdier, fællesskaber, politik og samfund. Han har været kommunikationschef i DUF og partisekretær for Kristendemokraterne og er netop kommet tilbage til Danmark efter at have boet og arbejdet en årrække i Mellemøsten. Driver nu egen foredrags- og konsulentvirksomhed. Jonas Norgaard er 36 år; uddannet indenfor statskundskab, litteratur og ledelse; gift med Hanne Skovgaard og far til Johan, Selma og Oline. Den 16. november udgav Jonas en bog om personalisme, se her.

 

Karen Lumholt

Journalist, forfatter og underviser. Driver egen virksomhed, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation, sammen med min mand Anders Stahlschmidt og tre halvvoksne børn. Virksomheden har specialiseret sig i at styrke fællesskaber gennem kommunikation, bl.a. god feedback-kultur, storytelling, civilsamfundsstrategier og partnerskaber i nærsamfundet. Vi eksperimenterer med nye former for journalistik, samt med en mere substantiel og respektfuld politisk kommunikation.

Radikal folketingskandidat i Københavns Storkreds (Vesterbro). Bosat i Valby og aktiv lokalt i frivilligt politisk og socialt arbejde.

 

Mathias Schwartz Kirkegaard

30 år, cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Redaktør på Personalisme.dk. Skrev speciale i statskundskab om krigens etik med udgangspunkt i retfærdig krig og personalisme. Blogger også om alt muligt andet. 

Kan også findes på mathiaskirkegaard.com
Twitter: @mskirkegaard

 

 

Morten Hougaard Sørensen

32 år gammel. Sogne- og hospitalspræst i hhv. Søndermarkskirken (Viborg) og Viborg Regionshospital
Tidligere efterskolelærer på Vesterbølle Efterskole. 
Uddannet cand.theol. fra Aarhus Universitet samt diplomuddannelse i kommunikation.
Har været frivillig i bl.a. KFUM og KFUK, Kirkens Korshær samt studenterpolitik.

Per Schultz-Knudsen

Journalist, gift, bosiddende i Fårup. Formand for Udsatterådet i Randers Kommune, Næstformand for Kirkens Korshærsråd i Randers, Bestyrelsesformand for Kirkens Korshærs Institutionstilbud i Randers, fællestillidsmand for de redaktionelle medarbejdere på Midtjyske Medier (Berlingske Lokale Medier), landsformand for CenterPartiet.

Rune Hoff Lauridsen

33 år, uddannet cand. scient i Molekylær Biologi fra Aarhus Universitet. Arbejder som Help Desk Manager i en Aarhusiansk biotek virksomhed, der producerer udstyr til fertilitetsklinikker.

 

 

 

Torben Jensen

52 år, bor i Århus. Foredragsholder og debattør, især med fokus på spændingsfeltet politik-etik-religion. Uddannet håndværker og teolog samt ordineret som præst i folkekirken. Har mest arbejdet indenfor efterskolen og for tre forskellige folkekirkelige organisationer.

Gift med folkeskolelærer, Lene og har 3 voksne børn.

Tove F. Buch

Bosat i Herlev. Uddannet intensiv og cardiologisk sygeplejerske. Har desuden en forsker og lederuddannelse. Arbejdet med Livskvalitet og den intensive patient som ressource (MScPH).

Kolofon

Personalisme.dk     |     Copyright 2011     |     Siden er udviklet af Cura     |     Kontakt: cura@cura.dk